Vestiging Vianen

Vianen, in de gemeente Vijfheerenlanden, ligt op ongeveer een kwartier rijden van Utrecht. Dit fraaie, middeleeuwse stadje aan de Lek is gebouwd rond de haven. Je ziet hier nog het kasteel, de stadsmuren en de oude verdedigingswerken. Ook het stadhuis van Vianen is een prachtig monument. Gezellige straten, hofjes, rustige kindervriendelijke buurten: Vianen heeft het.

Vianen trekt veel forenzen en jonge gezinnen aan. Je kan hier een huis kopen in bijvoorbeeld het nieuwbouwdorp Hoef en Haag. Of in de rustige, kindvriendelijke buurt de Monnikenhof. Ook in de binnenstad, vol gezellige winkels en monumentale gebouwen, kennen we de weg.

De Vogelbuurt, Bomenbuurt, Vijfheerenlanden, Amaliastein of Hoogland … er valt zoveel te kiezen in Vianen. Je woont er midden in het groen of juist rondom de Brink als je van een beetje reuring houdt. Daarom werken wij graag als makelaar in Vianen.

Bereikbaarheid

Vianen is centraal gelegen. Twee belangrijke rijkswegen doorkruisen het gebied: de A2 en de A27. Vianen heeft geen NS-station maar wel snelle busverbindingen met onder andere Utrecht.

Wat wil jij in Vianen?

Ik wil graag…

Recent aanbod vestiging Vianen

Nieuw
Bekijk woning

Zijderveldselaan 26

Zijderveld
€ 835.000,- k.k.
Nieuw
Bekijk woning

Rijsenborch 217

Vianen
€ 309.000,- k.k.
Nieuw
Bekijk woning

Batenborch 35

Vianen
€ 575.000,- k.k.
Nieuw
Bekijk woning

Rijsenborch 17

Vianen
€ 400.000,- k.k.

Het team in Vianen

Ted Bergholtz
Ted BergholtzNVM Makelaar
Martijn Bogaard
Martijn BogaardNVM Makelaar
Gijs van den Oetelaar
Gijs van den OetelaarCommercieel Medewerker
Paul van der Klei
Paul van der KleiFotograaf
Famke Doornaar
Famke DoornaarStyliste
Christa Blom
Christa BlomStyliste

Onze recensies op Funda