Christa Blom | Styliste

Christa begon haar loopbaan in de pedagogiek, omdat ze het heerlijk vindt om met kinderen en jongeren te werken. In de loop van de tijd groeide haar interesse voor de creatieve kant van het vak. Ze volgde de opleiding Interieurontwerp & Vastgoedstyling aan de NIA Academie. Inmiddels heeft ze haar eigen stylingbedrijf, samen met Famke, en geeft ze les in Interieur, Ontwerp en Etaleren.

‘Ik zorg dat de huizen van April schitteren op Funda. Het liefst ben ik de hele week bezig met huizen inrichten, mijn hoofd zit altijd vol ideeën. Ik hou van de mix van stijlen. Mijn droomhuis is landelijk én modern. Staat op een stuk grond in een dorp dicht bij de stad met alle voorzieningen. Ik zou er een duurzame schuurwoning van maken. Groen dak, zwarte houten gevel, open indeling, veel glas. Met een moestuin en een pluktuin erbij. Ik zie het helemaal voor me.’

Christa woont met man en kinderen in Hoef en Haag. Zomers gaan ze graag met z’n allen naar Scandinavië. Met de camper op zoek naar rust, ruimte, natuur en ook een beetje avontuur.

Neem contact op met Christa

Kantoor: 030 – 26 00 926
E-mail: mail@aprilmakelaars.nl