Vestiging Leiden

Leiden, universiteitsstad, één van de grotere steden in Zuid-Holland, met een bevolking van meer dan 200.000 mensen. Een stad die tot grote bloei is gekomen sinds de late jaren 1500 door oa de weefindustrie, kunst- en kennisoverdracht.

We hebben een charmant historisch centrum waar het aantrekkelijk en exclusief wonen is in één van de statige panden. Tegen het centrum aan liggen populaire jaren ‘30 wijken zoals Vreewijk, Tuinstadwijk of het Morsdistrict. Heerlijk wonen in de sferen van vroeger. Daarnaast kunnen we je helpen met volop aanbod in nieuwere wijken én in de omliggende gemeenten zoals Oegstgeest, Leiderdorp en Voorschoten.

Makelaar in Leiden

Jouw makelaar in Leiden is Jeroen Ouweneel. Hij woont al meer dan 25 jaar in de stad, kent Leiden en de omgeving als geen ander. ‘Een goede makelaar brengt de juiste partijen bij elkaar’.

Bereikbaarheid

Waar wil je naar toe? Den Haag is 10 minuten met de trein, Amsterdam 35 minuten reizen. De Keukenhof, het strand en het Groene Hart liggen om de hoek en je hebt maar liefst twee vliegvelden binnen handbereik: Schiphol en Rotterdam/The Hague. Kom je met de auto? Parkeren in Leiden is eenvoudig.

Wat wil jij in Leiden?

Ik wil graag…

Recent aanbod vestiging Leiden

Nieuw
Bekijk woning

Onafhankelijkheidsweg 73

Leiden
€ 365.000,- k.k.
Beschikbaar
Bekijk woning

Watersteeg 2B

Leiden
€ 530.000,- k.k.
Onder bod
Bekijk woning

Rijn en Schiekade 116B

Leiden
€ 650.000,- k.k.
Onder bod
Bekijk woning

Telderskade 26

Leiden
€ 525.000,- k.k.

Het team in Leiden

Jeroen Ouweneel
Jeroen OuweneelNVM Makelaar
Gijs van den Oetelaar
Gijs van den OetelaarCommercieel Medewerker
Paul van der Klei
Paul van der KleiFotograaf
Famke Doornaar
Famke DoornaarStyliste

Onze recensies op Funda