Wooncoach

Sta je op het punt een huis te kopen, of ben je starter op de woningmarkt en zoek je naar je eerste woning? Dan vraag je je misschien ook af: een huis kopen, hoe werkt dat? Hoe werkt dat met een hypotheek als je bijvoorbeeld nog een studieschuld hebt? Kan je samen met je ouders een huis kopen? Is een opknap huis iets voor je?

Het kan ook zijn dat je met een andere achtergrond de markt op gaat. Je hebt een huis. En die wil je graag eerst verkopen voordat je verplichtingen aangaat van een nieuwe woning.

In welke situatie je ook zit, de woningmarkt is ingewikkeld. Er is weinig aanbod, de prijzen zijn hoog. We kampen met een groot tekort aan starterswoningen. Huizen worden boven de vraagprijs verkocht en kopers moeten vaak snel beslissen. Heb je in deze hectiek genoeg aan een traditionele makelaar die alleen kijkt naar ‘de stenen en de prijzen’? Wij vinden van niet.

Wat je nodig hebt is een makelaar die serieus interesse heeft in wie je bent, in hoe je gezinssamenstelling eruitziet en die luistert naar je toekomstwensen. Met deze persoonlijke aanpak komen we samen tot verrassende oplossingen. En dan blijkt er ineens veel meer mogelijk dan je gedacht had. Je staat er niet alleen voor.

3 tevreden klanten binnen 1 deal in Vianen: win win win!

Ted Bergholtz van April Makelaars: ‘In Vianen gingen we aan de slag voor 3 gezinnen. Mensen die elkaar niet kenden, met hun eigen situatie en persoonlijke woonwensen. Zo was er een éénoudergezin met een woning van 100 m2 die graag naar een hoekwoning wilden. Daarnaast was er een gezin met een 145 m2 grote hoekwoning die óók zochten naar meer ruimte en meer comfort. Tenslotte kwamen we in dezelfde tijd in gesprek met een gezin dat in een huis woonde met ongeveer 200 m2 oppervlak. Bij hen was de noodzaak ontstaan om juist wat kleiner te gaan wonen. Ik dacht, waar liggen voor deze 3 gezinnen de kansen? Waar sluit het aan en op welke punten moeten we een oplossing zoeken voor de individuele belangen?’

 Er werd een totaalplan samengesteld met een gecombineerde deal voor alle 3 de partijen. Ted: ‘Het was voor ons belangrijk dat iedereen zijn/haar persoonlijke wensen erin terug kon vinden. Dat het om een faire deal zou gaan waarbij niemand meteen de hoofdprijs betaalt, maar wel een marktconforme prijs. Dat is heel goed gelukt. Daar zijn we trots op. We hebben intussen een sessie gehad waarbij alle betrokkenen aan tafel zaten. Het is fantastisch om te zien en horen dat iedereen tevreden is. Dat is voor ons echt een bevestiging dat de persoonlijk aanpak werkt.’

Hoe kunnen wij je helpen?

Help mij met…