Je gaat je woning verkopen?

Je hebt besloten je huis te gaan verkopen. En dat is niet iets wat je dagelijks doet. Wij wel. Laat ons je helpen. Wij kennen de markt en de regio, hebben veel ervaring met onderhandelen en houden jouw belangen scherp in de gaten.

Bij de verkoop van een huis komt veel regelwerk kijken. Je hebt diverse relevante documenten nodig, zoals ‘akte van levering’, een geldig energielabel, garantiebewijzen en contractstukken. Je krijgt te maken met de verkoopprijsindicatie van je woning en stelt de vraagprijs vast aan de hand van allerlei factoren. Zoals de staat van onderhoud, de prijs van huizen uit jouw buurt, de buurt zelf en de faciliteiten in de omgeving.

Daarnaast krijg je te maken met het verkoopklaar maken van je huis. Dat gaat verder dan alleen goed opruimen. Met dit soort en andere aspecten die bij verkoop komen kijken, hebben wij veel ervaring.

Mogen wij vrijblijvend langskomen?

Mogen wij langskomen om vrijblijvend de mogelijkheden om jouw huis te verkopen door te nemen? Via het contactformulier kan je met mij in contact komen. Ik kom graag langs om alles opties te bekijken, en dit gesprek is uiteraard geheel gratis & vrijblijvend!

Wat staat er bij jou in de buurt te koop?

Bekijk alvast ons actuele woningaanbod en zie wat er wellicht al bij jou in de buurt te koop staat.

Neem contact met mij op