Mijn favorieten

April Groep

In 2006 is April Makelaars van start gegaan in Gouda, waarna in 2008 de vestiging in Woerden is geopend. In 2012 is hier een nieuwe vestiging aan toegevoegd in Vleuten om vervolgens ook Vianen als werkgebied te bestempelen.

Op dit moment zien wij diverse mogelijkheden tot uitbreiding.

Ons streven is een sterk netwerk van franchisenemers in de vastgoedsector waarbij het klantbelang centraal staat. Onze doelstelling is groei samen met gelijk gestemde makelaars met een sterke personaliteit en vooruitstrevende dienstverlenende instelling. Ben jij of ken jij die man of vrouw die graag op eigen benen wil staan met een eigen kantoor, maar tegelijkertijd een teamplayer is? Die het fijn zou vinden om te kunnen leunen op ruim 40 jaar ervaring? Hulp zoekt bij het inrichten van een ontzorgend CRM-systeem en samen met ons wil bouwen aan een sterk merk in de woningmakelaardij? Stuur ons dan een bericht of bel zodat wij samen eens kunnen kennismaken onder het genot van een goede kop koffie op één van onze vestigingen.

April makelaars is een sterk concept waarbij het niet uitmaakt of je nu vanuit je eigen woning, een kantoor of een winkel werkt. Het gaat om jou!  

April Groep B.V.
Dorpsstraat 8A
3451 BK  VLEUTEN
030-2600926
martijn@aprilmakelaars.nl