Mijn favorieten

Aprilmakelaars, uw makelaar in en rondom Gouda, Woerden, Vleuten, Leiden en VianenLagere tarieven voor u en niet meer betalen voor overbodige zaken

Aprilmakelaars is ontstaan uit het idee dat de dienstverlening in de makelaardij wel een nieuwe en frisse impuls kon gebruiken. Door de ontwikkelingen van internet en nieuwe media, waren we in staat alle overbodige zaken te schrappen.  Wij zagen daarin een flinke besparing voor onze klanten, zonder dat de kwaliteit van dienstverlening daaronder zou moeten lijden. Tijd dus voor verandering.

Full-service, maar ook flexibiliteit en deeldiensten zijn bij ons mogelijk

Makelen blijft immers mensenwerk waarbij juist de plaatselijke kennis en het persoonlijk contact tussen koper, verkoper en makelaar van groot belang zijn voor een succesvolle transactie. Vanuit deze visie hebben wij de flexibiliteit van de internetmakelaar, waarbij ook u als klant actief kunt zijn, gecombineerd met de persoonlijke service en de lokale bekendheid van de traditionele makelaarsdienst. Flexibiliteit in optima-forma.

Zo wordt het voor u "aangenaam anders"

Aangenaam: Onze ervaren makelaars staan voor u klaar om u van dienst te zijn bij de koop en/of verkoop van uw woning. Ze werken volgens de hoge kwaliteitsstandaard van de NVM brancheorganisatie en hebben de afgelopen tientallen jaren een schat aan ervaring opgedaan rond het kopen en verkopen van woningen in de grote regio's in en rondom Gouda, Woerden, Vleuten, Leiden, Utrecht en Vianen. U kunt dus rekenen op veel vakmanschap, lokale marktkennis, een groot netwerk van woningzoekenden en betrouwbare dienstverleners die zich maximaal voor uw belangen zullen inzetten.

Anders: Aprilmakelaars werkt met een efficiënt en eigentijds bedrijfsconcept. Dit zorgt onder meer voor een persoonlijker service, betere bereikbaarheid en kortere communicatielijnen. Bovendien zijn wij voor u en uw klant ook bereikbaar buiten de gewone kantoortijden. Wel zo prettig.

Ontdek het ook!

Via deze website kunt u ontdekken wat onze bijzondere werkwijze voor u kan betekenen. Daarnaast informeren wij u graag persoonlijk en geheel vrijblijvend wanneer u voor de keuze staat een makelaar in te schakelen voor het kopen of verkopen van uw woning. Bel of mail gewoon even voor een afspraak. We helpen u graag.


Met vriendelijke groet,NVM makelaar


Henk van Wijngaarden / NVM makelaar
Jojanneke van Spengen - de Kramer / NVM makelaar
Meriam van Zijl / NVM makelaar
Martijn Bogaard / NVM makelaar
Ted Bergholtz / NVM makelaar
Fred Vink / NVM makelaar
Jeroen Ouweneel / Kandidaat Register Makelaar Taxateur