Mijn favorieten

Zorgeloos uw huis verkopen met Aprilmakelaars

Aprilmakelaars combineert bij het verkopen van uw huis het persoonlijke aspect van de traditionele makelaar met alle voordelen van het nieuwe makelen en speelt zo op geheel eigen wijze in op deze recente ontwikkeling.

Wij werken alleen op persoonlijke basis, regelen indien gewenst het gehele verkooptraject en zijn regionaal bekend. Eerst maakt u kennis met uw eigen NVM makelaar, daarna pas bepaalt u van welke diensten u wel of geen gebruik wenst te maken.

Wij bieden u de keuze: van compleet verzorgde service tot zelfwerkzaamheid. Graag verzorgen wij voor u de complete dienstverlening waarbij u kiest voor gemak, comfort en de zekerheid dat alles professioneel geregeld wordt. In overleg met u komen wij tot de beste verkoopstrategie op maat voor uw woning en rekening houdend met uw situatie. Daarbij zullen, onder meer, de volgende zaken met u worden besproken: *een optimale vraagprijsstelling, *promotiemiddelen, *de inzet van internet, *social media, *adverteren, *professionele fotografie, *plattegronden, *de mogelijkheden van woningstyling.

Daarnaast stellen wij u, indien gewenst, in staat de presentatie en bezichtigingen zelf te regelen. Het succes van deze nieuwe formule in de woningmakelaardij, waarbij ook de verkoper een actieve rol speelt, is inmiddels wel bewezen. En niet voor niets: want wie kan er nu enthousiaster en completer vertellen over de woning en de woonomgeving dan de eigenaar zelf.

Welke keuze u ook maakt: steeds heeft u de garantie dat u alleen betaalt voor de NVM makelaar en zijn dienst. En dat is in uw voordeel.

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring